zpět

Titanic: 25. výročí

So 11. 2. 2023 v 19:00
Velký sál, Český dabing, 3D

Drama, Historický, Katastrofický, Romantický | USA | Mládeži přístupný | 1997 | 194 min.

Režie: James Cameron | Titanic

Hrají: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Gloria Stuart, Frances Fisher

Oslavte 25. výročí nesmrtelného milostného příběhu. Titanic se vrací na velká plátna v remasterované verzi ve 4K 3D od 9. února.

V rámci 25. výročí od své premiéry bude do kin uvedena nová verze oscarového filmu Jamese Camerona Titanic. V Česku bude tento snímek uveden v remasterované edici ve 4K 3D a s vysokou snímkovou frekvencí. Film v čele s držiteli Oscara Leonardem DiCapriem a Kate Winsletovou, je epickou, akcí nabitou romancí odehrávající se na pozadí nešťastné první plavby "nepotopitelného" Titaniku, ve své době největšího pohyblivého objektu, který byl kdy postaven. Byl obrovský a luxusní. Lidé o něm ve své pýše říkali, že je nepotopitelný. Když vyplouval Titanic na svou první plavbu, byli na jeho palubě také chudý Jack a bohatá Rose. On vyhrál lístek v pokeru, ona měla pronajato jedno z nejluxusnějších apartmá. Prožili spolu nejkrásnější chvíle života a slíbili si, že už se nikdy nerozejdou - až do oné osudné noci, kdy pýcha lidstva narazila v Severním moři do ledovce, který Titanic neúprosně poslal ke dnu. Krásná romance se změnila ve zběsilý a tragický boj o záchranu. Kolik jim zbývá? Hodina, možná dvě.

Koupit vstupenku